MIT campus

More
14 years 11 months ago #544 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
[blockquote]Két hatos újra 2d6 : 1, 6, total 7[/blockquote]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 11 months ago #545 by TheElf
[blockquote]Rolled 1d6 : 6, total 6[/blockquote]

6os újra

More
14 years 11 months ago #546 by TheElf
[blockquote]Rolled 1d6 : 5, total 5[/blockquote]

LoL

More
14 years 11 months ago #547 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Nem úgy.. Mármint azt hittem, hogy én mondtam valami olyasmit, hogy most azt mondod, hogy inkább nem akarsz a múltamban turkálni. Nem úgy gondoltam, csak nem tudom miért van ez."

Nos te sem tudod így els?re, nagy esélyt adsz a belepiszkálásra, de az biztos, hogy nem programmal történt, annak fölismerted volna a jeleit. Ami mellette szól az a hirtelen és eddig irracionális félelem, szorongás, pánik egy olyan dologra, amire maximum elutasításnak kellene lennie a válasznak. Pánik, mert ha jól sejted ez lehetett a háttérben amikor elkalapálta a katonákat. A látens hajlamok földerítésére vagy egynem? környezet kellene tartósan, vagy egy tehetséges mágus vagy egy hosszas pszichoanalízis, legalább egy komolyabb kérdéssor jól átbeszélve. A homofobiára utaló szociális gátlások viszont benne is ott vannak, mint minden hagyományosan nevelt japán lányban. Ez inkább Renrakus ártalom. Ha valamivel beprogramozták az biztos, hogy nem hagyományos és eléggé fejlett. Anno mintha hallottál volna valamit egy bizonyos Lone Star-Renraku együttm?ködésr?l. Ennek kapcsán merült föl az utcákon a "brainlock". Néha nagybet?kkel. Ezzel kapcsolatban semmilyen információd nincs csak a pletyka és az, hogy mintha említették volna mind a mátrixban, mind az utcákon.

Csapat riadó!

More
14 years 11 months ago #548 by TheElf
Hmmm.

- Mindegy egyel?re, bár van egy ötletem, ez még várhat. El?ször intézzük az er?sítést, és beszéljünk a mágus lányokkal.

Lone Staros ismer?shöz megy egy levél (2es, 3as szint? kapcsolatok... Utóbbi nagyf?nök):

[tt:803mc7s9]Hi,

Amit írok az er?sen nem hivatalos, els?sorban mint barátnak szólok, részben azért mert egy futó ügyemet és ezen keresztül a biztonságomat is érinti. A szobatársam Azumi (teljes nevét írom) viselkedése egy kicsit furcsa. S?t, nem kicsit furcsa. Szinte minden fiútól pánikol egy kicsit, de az elmondása szerint ez a furcsa pánik megmagyarázhatatlanul, szinte egyetlen nap alatt alakult ki nála.

A tünetek kapcsán érdekl?dve többen egy Brainlock nev? projectet kezdtek el emlegetni, hangsúlyozva, hogy ez Lone Star - Renraku együttm?ködésben készült. És számos veszélyét említették a projectnek, alkotmányosságáról vitatkoztak.

Ha jól tudom, a Lone Star számos esetben jogszer?en alkalmaz hasonló eljárásokat b?nöz?kön, de a Renraku vagy alkalmazottai által fiatalkorú lányon való alkalmazás tiltott, alkotmányellenes. Ha pedig nem elítélt civilen alkalmazzák, hogy "ne a szexre figyeljen, hanem a tanulásra" az nemzetközi jogot, emberi jogokat sért. Ha jól tudom hasonló technológiákat a Lone Star csak licencel, ugyanakkor feltehet?en a Lone Star rendelkezik a diagnosztika és a gyors helyreállítás technológiájával is.

Figyelembe véve hogy az alkalmazás gyors, a plusz feltétel rendszer kiiktatása, helyettesítése sem lehet sokkal lassabb. Tudtok-e valamit segíteni az ügy érdekében? + intéznék plusz embereknek beépülési lehet?séget, gondolkodtam azon, hogy érdemes lenne mágust hívni például. Van-e abszolút megbízható jó mágus lányotok? Mert az én egysége mágusa ide nem lenne jó, azt hiszem. Knight-Errant túltengés meg nem lenne jó, így nem ártana egy Lone Staros mágus.

Ha valamilyen ürüggyel eljöttök Bostonba, pl. a holnapi versenyünket szponzorálni, akkor ehetnénk egy finom vacsorát valahol.[/tt:803mc7s9]

Elre megírom a beépítéshez szükséges papírokat, csak bele kelljen másolni a mágus nevét, ha a Lone Star küld mágust, akkor "automatikus" is lehet az üzenet elküldése. A másik kérdéshez a válaszukat viszont majd csak a mágus lányok belátogatása után fogom tudni csak megnézni.

A lányokat üdvözlöm:

- Sziasztok. Hogy tetszik a könyvtár amit szereztünk nektek?

More
14 years 11 months ago #549 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
[font=courier:30h99h91]Szia!

Akkor ezt kevésbé hivatalosan fogjuk intézni. Igen, a projektnek vannak veszélyei, de legalább SZELEKTÍV. A régi BTL alapú esetében sem egy papírkést nem volt képes megfogni az eddigi gyilkos se egy m?anyag kést. Most viszont még disznót is ölhet vele, addig nem lesz gond amíg ember ellen nem fordítaná. Vannak komplikációk, a technológia még mindig tökéletesítésre szorul, de err?l a szobatársn?d családját kell informálni, ha Azumi Watanabe az AZ a Watanabe akit sejtek. Ha jól vettem ki Yukiako és Azumi unokatestvérek anyai ágról.

A másik, hogy itt alkotmányellenes az ilyen jelleg? alkalmazás. De ott ahol megkaphatta, nem. Gondolom rájöttek, hogy nem lehet az adott hölgyet otthon szoros ?rizet alatt tartani, három vörös szamurájt melléosztani pedig problémás lett volna. Vagy valami mást aki a bimbózó szerelem els? jelére tüzet nyit egy nagy kaliber? mesterlövészpuskából.

Gyors helyreállítási technológia? Viccelsz? HELYREÁLLÍTÁS? Atya ég. Ezek megcsinálták nekünk a dolgot, de még mi sem nagyon tudjuk eltüntetni. Az utca embere mégúgy sem. Pszichológus meg egy PAB egység. VAGY van aki olyan kemény és férfias, hogy szembeszáll a programmal és kényszeríti magát. Nekik sikerül. Hosszú és kínkeserves hónapok alatt ugyan, de sikerül. Akit kaptunk már el ezzel, az azt mondta brutális élmény. Élete legrosszabb tizennyolc hónapja volt. De leküzdötte. Neki inkább kitüntetést kellett volna adnunk, ha nem ereszt meg egy sortüzet a kiérkez? jár?rökre.

A technikusaink szerint van egy másik megoldás is, anny, hogy egy másik, most kellemesebb dologgal társítjuk azt amit eddig félelemmel társítottak. Ebb?l tudod hogy mi következik. Közönnyel ugyanis nem érdemes, azzal is meg kell küzdeni, csak könnyebb. Ez egyént?l függ én pedig nem ismerem a lányt.

Ez az egész minden csak nem gyors. Nem néhány órát töltenek átírással, el?fölméréssel, utófölméréssel és még így is fölléphet bármi.

Harmadszor pedig: a Renraku valamiért beillesztette ezt a kis szemétséget. Ha mi fölülírjuk abból lehet valami szaglászásféle. Tehát annyit kérnék, hogy l?jétek le valahogy azt a kémet vagy kémeket akik rá vannak állítva és ha kérdezi valaki, hogy a család szemefénye hogyan esett teherbe egy fekete b?r? elf utcai szamurájtól, akkor ne említsetek meg. A Lone Start se. Hivatkozzon az elképeszt? akaraterejére vagy mit tudom én mire, csak minket hagyjatok ki a beszámolóból. Ha ezt tartja a lány, akkor lehet róla szó, amint tiszta a leveg?.

Abszolút megbízható alatt mit értesz? A mi embereink abszolút megbízhatók. Hacsak nem árnyvadászokra van szükséged, azokkal kapcsolatban garantálni semmit nem tudok. Láttam, hogy Bostonban tornyosulnak a viharfelh?k egy régebbi eset kapcsán és azt is, hogy már mi is kezdjük mozgatni a szálakat. Gyanítom a KE szinte minden lehet?séget elhalászott már el?lünk, de megnézem, hogy mágusügyben mit tudok tenni. Biztosan lesz önként jelentkez?. Milyen mágusra van szükséged? Beszélek majd ezzel kapcsolatban a személyzetisekkel.

William

u.i.: Ha jól emlékszem fordítva szokás, de ha már így megel?ztél, én szabad vagyok a holnap estére.[/font:30h99h91]

-"Nem gondoltuk, hogy ennyi minden érdekességet lehet majd itt találni. Ti elvileg nem a kockák volnátok?" kérdezi az egyik lány, amikor benyitsz hozzájuk a legnagyobb földszinti szobába, ami eredetileg két kicsi volt, de egy túlsikerült kísérletnek és az eddig ott lakóknak köszönhet?en egybeépített hatszemélyes lett a két kissé b? kétszemélyes helyett. A srácok azóta "El?örs" néven kiköltöztek, mint afféle primitív "Gitt Egylet". Azóta a szobára szinte állandóan jellemz? lábszag és rendetlenség is megsz?nt, s?t a lányok kifejezetten kreatívak voltak ami a szobadíszítést illeti. Eredetileg cukirózsaszín csipkefüggönyöket tudtál elképzelni hozzájuk, de most ahogy látod is, hogy hogy lakták be a helyet, rájössz, hogy nem ez a helyzet. Persze lányosan öltöznek és viselkednek, lányosabban, s?t n?iesebben, mint te, de azért nem a plázakategória. Ízléses lakástextil, nagy vastag sz?nyeg, amin még mezítláb is kellemes járni [vagy két centit süppedssz], ügyesen manipulált cserepes növények, amik rövid id? alatt befutották a problémásabb helyeket és ugyan lomokból mentett, de eredeti fa bútorok, kis segítséggel kijavítva, fölújítva. Ebben már együtt m?ködhettek a srácokkal, ami kifejezetten jó jel. A sz?nyegen fölismered a hermetikus varázskört. Valószín?leg azoknak a szerencsés vásárlásoknak az egyike lehetett ez amikor a régiségboltból valami igazán remek mágikus cuccot csíp el az ember, amihez nem köt?dik egy dühös szellem. A téged köszönt? hullámos sz?ke zöld szem? lány bemutatkozása szerint Connie, a magas, vékony vöröshajú Lillianként mutatkozik be, utána egy Patricia nevezet? inkább vámpírra emlékeztet?, nagyon fehér b?r? de fekete hajú lány következik, a negyediken még te is meglep?dsz, mert inkább egy katonára emlékeztet a crewcutra nyírt hajával, izmos fölépítésével és rengeteg tetoválásával. Igencsak acélos kézszorítása van gyanítod ? lehet itt az, akit a tömeg hozott magával. T?le sem kell szépségtippeket kérned, fut át az agyadon, mert ahelyett, hogy kifestene, lehet inkább edzeni küldene, hogy izmosodj még egy kicsit. ? Carolynkénbt mutatkozik be. Ha jól veszed ki, Lone Staros harci mágus. [Hoppá, micsoda mázli...] Az ötödik Crystal, egy törékeny, platinasz?ke elf lány, ? volt az ijed?s, ismered föl. Neki mindegy volt, hogy hol keres segítséget, ezt használták ki a magasabb évfolyamos mágusok. A hatodikat úgy kell noszogatni. Ha nem szóltak volna neki, akkor észre sem vetted volna a nagy fóliáns mögött, amibe bele volt temetkezve. Magas, nagyon vékony szinte albínó, valószín?leg akkor láthat napot amikor a többiek kirángatják a szobából, de akkor sem sokat. Hosszú haját két ev?pálcikával t?zte föl [biztosan nem volt más kéznél]. Nem ? mind közül a legszebb, s?t, inkább egy óriás kaszáspókra emlékeztet téged és eléggé szótlan. Háromszor fut neki a bemutatkozásnak, mire negyedjére sikerül neki. El?ször csak annyi futja, t?le, hogy "Szia." "Lexi." "Örvendek." és már menne vissza, amikor figyelmeztetik, ekkor kicsit bosszúsan, de visszafordul és formálisan is bemutatkozik neked, eszerint ? Alexia Barkley. Ezután visszaül az ágyára és maga elé húzza a könyvet.

Csapat riadó!

Time to create page: 0.443 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.